Kosaram
0 db
0 HUF
0 EUR

A jó műhely alapja a megfelelő szellőzés. Szeretek nyitott ablaknál festeni, hogy a hajtógáz, és a finom festékpor rögtön kiszálljon, és ne teljen meg a helyiség levegője. Még így is maszkban dolgozom.Másik követelmény a megfelelő mennyiségű fény Ez általában adott is, már csak az kell, hogy a szaggal ne zavarjak senkit. Az évek során rengeteg helyen festettem már. Volt elhagyott nyaraló, albérlet konyhája (lefóliázva), gyárépület, romkocsma, pince. Nagyon szerettem a Fogasházban festeni, inspirált a nyüzsgés, és este mindig nekem tolták a djk.

Idén eddig a Városligetben dolgoztam egy elhagyott épületben, Daniékkal. Hatalmas teli ablakos teremben fújhattam, a tetőről 20 macska figyelt..

Innen nemrég költöztem át egy romkocsma pincéjébe, mert az előző épület tulajdonost váltott (mindig történik valami…). Az új helyen pillanatnyilag nem zavarok senkit. Picit sötét, és a szellőzés sem az igazi, viszont száraz, és meleg. Tavaly télen egy fűtetlen romos házban voltam, az volt a legrosszabb. a Szigetre is mindig kiköltözik a műhely, így a fesztivál ideje alatt felmerülő extra igényeket is ki tudom elégíteni.

Festhető, karcos lemezeket sok helyről kapok, sokan, akik tudják, mivel foglalkozom, hívnak, vigyem el a gyűjteményüket, mert már csak kerülgetik otthon őket. Ilyenkor mindig gondos válogatás kezdődik, sokat meg is tartok közülük. Különösen a magyar vers-próza-mese-hangjáték gyűjteményem duzzad. Próbálom megőrizni kulturális örökségünk kis szeletkéit, hogy majd a gyerekek is hallhassák a nagy színészeket, Persze néha más is horogra akad.

Egyszer egy miskolci fiókkönyvtár 1300 db-os készletét vettem meg, ez egy időre ellátott nyersanyaggal. És, hogy miket szoktam leginkább szívesen kinyírni? Íme egy csokorra való!

x
Ez a honlap sütiket (cookies) használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Az oldal használatával elfogadja ezt és az ÁSZF-et. Bezár